Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Miért agitál a "demokrata" Bay
  2009-03-27 17:15:10, péntek
 
  Balogh Gyula:
Miért agitál a "demokrata" Bayer Zsolt a Jobbik ellen?

Mivel nemhogy cukrászdát vagy fodrászatot nem nyithatott a magyar újdonsült európai uniós állampolgárként Bécsben, de mára azt kell tapasztalja, hogy másodrangú megvetett és háttérbe szorított polgára az EU-nak, mindeddig azt hittem hogy a magyar értelmiség meghatározó része bekapcsolódik az Európai Uniós választások kampányába és kihasználva minden megszólalási lehetőséget korrekt, tisztességes, felvilágosító tevékenységet folytat az igazság érdekében. Azt vártam, hogy a nemzeti oldal prominensei elmondják a jobbára tájékozatlan választópolgároknak, hogy az elmúlt 20 esztendő nem rendszerváltoztatásról szólt, hanem alattomos, elvtelen politikai összeesküvésről, meggyőzik az embereket arról, hogy a parlamenti pártok egyformán felelősek a kifosztásunkért, az eladósításunkért, a kommunista diktatúra ügynökhálózatának ma is virágzó működéséért, és rámutatnak arra, hogy mindebből eredeztethetően tolvajok, gengszterek, hazaárulók uralják a magyar belpolitikai életet. Szólniuk kellene a jobboldali közszereplőknek arról, hogy a politikai elit és adminisztrációjuk rendszeresen ellopja a magyar adófizetők pénzét, kiváltságokat adnak a külföldi befektetőknek, mindezzel olyan nyomorba döntve az országot, amelyből a kilábalásnak esélye sem látszik. S ha már erre nem képesek, a "mi oldalunktól" legalább az elvárható lenne, hogy tudatosítják az egyszerű hazánkfiában annak demokrácia ellenességét és tarthatatlanságát, hogy Magyarországon bárkit azonnal fasisztának, sovinisztának, nacionalistának és nyilasnak bélyegezhetnek, ha ágálni mer a szemkilövő terrorbrigádok ellen.

Szomorúan kell megállapítanom, hogy illuzórikus elvárásokat támasztottam az értelmiségünkkel szemben. A magyar értelmiség ugyanis gumigerinccel tudomásul vette, hogy a Magyar Köztársaságot a rendőrállami diktatúra verte béklyóba, amely agyonveri és vereti a demokratikus jogállam eltiprása ellen szót emelő tüntetőket, amelynek korlátai között szakmányban történnek a választási csalások, a parlamenti pártok pedig fittyet hányva a választási törvényre, rendre felvásárolják az elszegényített magyar és a roma társadalom szavazatait. Jól fizetett agitátorok, magukat elemzőnek tartó, júdáspénzen bértollnokoskodók és magukat újságíróknak titulálók, továbbá közgazdászok sőt kétes múltú médiaguruk járják az országot félrevezetve az embereket. Mesterségesen több irányba szaggatnak bennünket, de elhallgatva a lényeget arról hazudoznak, hogy milyen jó lesz majd a magyarnak (20-30 év múlva, lehetőleg a koporsóba zárva) ha az adott pártra szavaz a fülkében. Úgy tűnik Bayer Zsolt is a töretlen folytonosság híve : ne változzon semmi ebben az ismét kommunista terrort nyögő börtönállamban, minden ragyogó, az ország helyzete kiváló, a parlamenti váltógazdálkodásba meggyőződése szerint csak az fér bele, hogy más néven ugyanaz történjen, ami ide juttatott bennünket. Ismerve az írásait és közéleti szerepléseit, megdöbbentő sőt tőle egészen méltánytalan magatartás, hogy ez a jelentős média felülettel rendelkező újságíró arról győzködi a választókat, hogy a Vona Gábor és Dr. Morvai Krisztina által vezetett Jobbikra, annak listájára nem szabad szavazni. Micsoda "jellemre" vall elvárni Dr. Morvai Krisztinától és a Jobbik szimpatizánsaitól, hogy tiltakozzanak a Magyar Hírlap kirekesztése ellen a Kossuth-téren, de lebeszélni az ő támogatásukról a választókat, csak mert tisztességes emberek előmeneteléről van szó?

Magatartásával tehát Bayer Zsolt azt üzeni, hogy a változatlanság fenntartásával az a lista a jó lista, ahol szép számmal találhatunk párttitkárokat, Strabag által lefizetett pártkatonákat, köztörvényes bűnözés gyanújába keveredett erkölcsi nullákat vagy pártvezérek rokonait egyaránt. Bayer újra azt a régi, már recsegő ropogó, a történelem által már másodszor megcáfolt Fidesz-lemezt teszi fel, miszerint elvesznek a nem a Fideszre adott szavazatok. Ha Bayerre hallgatnának az emberek, akkor olyanokat küldenénk ismét az Európai Parlamentbe, akik már nemcsak itthon, hanem külföldön is lejáratnak bennünket, felmérhetetlen kárt okozva mind az anyaországi mind az elszakított magyarságnak. Az eddigi példa is azt bizonyítja, hogy a korábban kiküldött 24 ember igen kártékonyan viselkedett, az adófizetők pénzét herdálta a felelősségre vonás veszélye nélkül, botrányokat okozott, flörtölt, vagy párnakönyvet írt, miközben itthon tombolt az Európai Unió által is jóváhagyott, sőt mi több támogatott kommunista diktatúra. Ezek a "fizetett forradalmárok" kampányolásuk kellős közepén soha meg nem említik, (elhallgatják, mert szégyellik) a 20 évvel ezelőtt megalakult Ellenzéki Kerekasztal hazaárulását, azt a tényt, hogy az Országgyűlésben ma is ténykedő politikusaink rendszerváltozás, tehát a demokrácia, a jogegyenlőség és a jogbiztonság megteremtése helyett szabályosan kicsontozták a magyar népet. Ezeknek csak a húsos fazék közelsége számított, no meg az a szabadrablás, amivel saját meggazdagodásukat és pártjuk fényezését biztosították. Mindezt persze büntetlenül és a büntethetetlenség biztos tudatában!

Tisztelt Bayer Úr! El kellene döntenie végre, hogy van-e különbség egy TSZ-nyugdíjas szempontjából tolvaj és tolvaj között, vagy az mindenképpen mentő tényező és szépíti a rablóvezér tevékenységét, ha vele mutyizok, gazdagodok azért, mert csak nekem van az írott és az elektronikus sajtóban megszólalási lehetőségem, miközben az ellenfeleket ebből az előnyből lehetőleg minden eszközzel kizárom? Tisztességes dolog-e a félrevezetett, információhiányban szenvedő embereket a változásnak még a lehetőségétől is eltántorítani? A nagy odamondogatás közepette el kellene döntenie, hogy a jobboldali vagy a baloldali hazaáruló a számunkra kedvesebb, az elfogadhatóbb, a szívünkhöz közelebb álló vagy a makulátlan múltú tisztességes magyar honpolgár? El kell azt is dönteni, hogy helyes-e az az álláspont, miszerint az én kommunista, ávós gyilkos, besúgó III/III-as gazemberem ott ülhet az Országgyűlésben, mehet Brüsszelbe, hazudozhat éjt-nappallá téve, de az ellenfelem, a szintén gyilkos, besúgó III/III-as, aki mellesleg ugyanennek a politikai garnitúrának a kegyeltje - csak nem narancsszínű -, az pusztuljon végleg? Demokratához méltó magatartás-e ez Bayer úr?

Ha két parlamenti párt, egységnyi idő alatt ugyanannyi kárt okozott saját nemzetének a hatalomban, ugyanolyan tolvaj, jellemtelen módon viselkedett és lopta külföldre a magyar adófizetők pénzét, akkor most melyik delegáltját küldjük az Antall József nevét viselő épületbe? Most akkor az Ön megbízható értékítélete szerint kire szavazzon az egyszerű magyar? Melyiket menessze, ha az első hazug mondat elhagyja a száját? Az az érzésem, hogy Bayer úr a folytonosság fenntartásában érdekelt, ami velem együtt nyilván sok magyar hazafi számára elképesztő! Belegondolt már abba, hogy mit fognak művelni a Political Capital alkalmazottjai, az Indexesek, a Hírszerző munkatársai, a "széplelkű" Népszavások és az ATV tisztességét fémjelző Dési "úr", ha ez így megy tovább? Még mindig nem érzik a veszélyét annak ezek a kitudja honnan pénzelt, tudat módosításra szakosodott, magukat értelmiségnek tartó kétes egzisztenciák, hogy a magyar nemzet sem külső hatalmak sem pedig a Likud rabszolgájává nem akar válni? Úgy vélem nem járok messze az igazságtól akkor, ha azt mondom: ha a magyar nép tisztában lehetne az elmúlt 20 év csalásaival, titkosított iratainak tartalmával, a pártvezérek hazudozásaival és ármánykodásaival, mi több, a külföldi zsoldban állók felforgató tevékenységével, kivétel nélkül mindenki a Jobbikra szavazna ebben az országban.

Ennek pedig roppant egyszerű oka van. A Jobbik nem lopott, nem csalt, nem érintett a bróker botrányban, nem tulajdonított el 12 vagy akárhány állami gazdaságot, nem szőkített olajat, nem menekítette külföldre a nemzeti vagyont, nem konszolidált túl egyetlen egy bankot sem, az autópályák építkezéseinél nem kapott a visszaosztásból, nem rendelt vitatható módon Gripeneket - azok szerződését sem módosította -, ráadásul egyik Jobbik-politikus sem írt köszönő levelet pénzügyi támogatásért soha a Strabagnak vagy más multinak egy-egy választási kampányban sem. A Jobbik nem védte meg a kommunista ügynökhálózat gyilkosait és egyetlen egy Jobbik-vezető apósa sem géppuskáztatta le a jobb sorsért harcoló magyar embereket. Nem tudok a Jobbik-vezetők rokonságában olyan személyről, aki tagja lett volna Kun Béla gyilkos hordájának, vagy a Kádár-féle titkosrendőrségeknek, sőt egyikük sem "büszkélkedhet" azzal, hogy apósa volt a kommunista belügyminisztérium utolsó vezetője. A Jobbik elnökségének tagjai nem tiltanak ki senkit a televíziós csatornákról, rádiókból és az írott sajtóból és nem beszélik le például a Fidesz támogatásáról a szavazókat. A Jobbik még nem vett lopott pénzen médiát és a Magyar Gárdáról sem hallottam még, hogy pártszékházakkal üzletelnének vagy az In-Kal Securityhoz hasonló, a jogszabályokat rendszeresen átlépő alakulatot működtetnének Magyarországon.

Ezzel szemben mindeddig egyedül a Jobbik tudott felmutatni egy olyan személyiséget, aki 2006. október 23-án a gyengék, a törvénysértő módon eltiportak és megnyomorítottak oldalára állt, sőt a karrierjét, kikezdhetetlen életvitelét kockáztatva, szakmai tapasztalatait felhasználva, felvállalta a nyomorultak érdekképviseletét. Dr. Morvai Krisztina bátorsága előtt minden nemzettársam - Ön is Bayer úr - megemelheti a kalapját. Én is ezt teszem, mikor arra biztatom rokonságomat, barátaimat a velem szimpatizáló almatermelőket, munkatársaimat és azok rokonait, hogy az ország és saját jól felfogott érdekünkben a Dr. Morvai Krisztina által vezetett listára adja le szavazatát 2009. június 7-én az Európai Unió-s választáson. Nem fog csalódni, mert ez a hölgy és munkatársai már bizonyították, hogy az Európai Unió különböző fórumain körömszakadtáig védeni fogják a magyarság érdekeit. Nem fognak meghunyászkodni az asztal alá ejtett néhány morzsáért és jellemükből sem vetkőznek ki, ha a húsos fazékból egy zsíros cupák mosolyog rájuk mosolyog. El kell tehát dönteni a Bayer Zsolthoz hasonló megmondó embereknek és értelmiségieknek, hogy melyik oldalon állnak. Azokat támogatják-e tovább, akik az országot lassan már élhetetlenné sorvasztották, vagy új utat keresünk és közösen lecsapoljuk ezt a messze bűzlő mocsárt. Azoknak szavaznak-e bizalmat, akik már ezerszer bizonyították, hogy méltatlanná váltak a támogatásunkra legyen az jobboldali, baloldali, SZDSZ-es, vagy a szocialistákkal könnyen összetéveszthető MDF-es csapat, vagy arra kötelezik ezeket, hogy vonuljanak vissza, szégyelljék magukat és nyíltan kövessék meg minden nemzettársukat?

Mély meggyőződésem, hogy ebből az erkölcsi válságból ki kell lábalni. Nem lehet nehezebb elviselni lelkünkben az eddigi rossz döntéseink szégyenét és felülemelkedve azokon a tisztességre voksolni, mintsem folytatni a semmibe vezető utat.

Balogh Gyula
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: ármánykodásaival, értelmiségünkkel, megnyomorítottak, eladósításunkért, értelmiségieknek, összetéveszthető, rendszerváltozás, pártszékházakkal, körömszakadtáig, közszereplőknek, visszaosztásból, tevékenységével, meghunyászkodni, kifosztásunkért, nacionalistának, országgyűlésben, összeesküvésről, eredeztethetően, szocialistákkal, állampolgárként, kikezdhetetlen, magyarországon, jogszabályokat, géppuskáztatta, tapasztalatait, fenntartásával, párttitkárokat, változatlanság, magatartásával, támogatásukról, előmeneteléről, börtönállamban, felmérhetetlen, alkalmazottjai, hazudozásaival, bélyegezhetnek, magyar újdonsült, magyar értelmiség, igazság érdekében, nemzeti oldal, jobbára tájékozatlan, embereket arról, parlamenti pártok, kommunista diktatúra, magyar belpolitikai, jobboldali közszereplőknek, politikai elit, magyar adófizetők, külföldi befektetőknek, kilábalásnak esélye, elvárható lenne, egyszerű hazánkfiában, Balogh Gyula, Bayer Zsolt, Európai Uniós, Magyar Köztársaságot, Vona Gábor, Morvai Krisztina, Morvai Krisztinától, Magyar Hírlap, Európai Parlamentbe, Európai Unió, Ellenzéki Kerekasztal, Tisztelt Bayer Úr, Antall József, Political Capital, Magyar Gárdáról, In-Kal Securityhoz, Európai Unió-s, Bayer Zsolthoz,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Föld napja április 22  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Irgalom és ítélet  Ez a jó az alvásban.  Az embernek a társa: hiányzik.  Jó éjszakát  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Zilahy Lajos gondolata  próbáljuk ki az őszinteséget  Facebookon kaptam  Az Európai Unió is foglalkozik...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Mosolyogtál már ma?  Facebookon kaptam  Ma  Az elfogadásnak...  Facebookon kaptam  Környezetvédelem  Jékely Zoltán: Szent György-k...  A fenyő nem szép fa, (...)  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Vannak arcok  Palóc Grand Canyon  A föld szépségéért  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Ahogy emelkedik a rezgés...  Két tekintet van  A Mester kezének érintése  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  S a dalok tanulsága  Sokkal bölcsebb a természet,  Zilahy Lajos gondolata  Beney Zsuzsa - Tavasz  A lelki élet nem arról szól, ....  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  A föld szépségéért  A legnagyobb hiánycikk manapsá...  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Alakot vált...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Különös!  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Vannak arcok  Gondolatok az életről és szere...  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Tehetségtelen gyerek nincs.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Pillangó  Naplemente  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Facebookon kaptam  A fák lelke  Facebookon kaptam  Alvó cica  A föld szépségéért  Facebookon kaptam  képre írva  Pillangó  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Az udvariasság alapja: önismer...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az idő elsodorja létezésünk  Két ember becsülete  Fodor Ákos költő,  802 esztendeje, 1222. április ...  Facebookon kaptam  S a dalok tanulsága  Fodor Ákos költő,  Szent György nap  Facebookon kaptam  próbáljuk ki az őszinteséget  Beney Zsuzsa 
Bejegyzés Címkék
magyar újdonsült, magyar értelmiség, igazság érdekében, nemzeti oldal, jobbára tájékozatlan, embereket arról, parlamenti pártok, kommunista diktatúra, magyar belpolitikai, jobboldali közszereplőknek, politikai elit, magyar adófizetők, külföldi befektetőknek, kilábalásnak esélye, elvárható lenne, egyszerű hazánkfiában, szemkilövő terrorbrigádok, értelmiségünkkel szemben, rendőrállami diktatúra, demokratikus jogállam, választási csalások, választási törvényre, elszegényített magyar, roma társadalom, országot félrevezetve, lényeget arról, koporsóba zárva, adott pártra, töretlen folytonosság, ismét kommunista, ország helyzete, jelentős média, változatlanság fenntartásával, történelem által, anyaországi mind, elszakított magyarságnak, eddigi példa, korábban kiküldött, adófizetők pénzét, felelősségre vonás, jogbiztonság megteremtése, magyar népet, húsos fazék, büntethetetlenség biztos, mindenképpen mentő, rablóvezér tevékenységét, elektronikus sajtóban, ellenfeleket ebből, előnyből lehetőleg, nagy odamondogatás, jobboldali vagy, baloldali hazaáruló, számunkra kedvesebb, szívünkhöz közelebb, makulátlan múltú, szintén gyilkos, politikai garnitúrának, pusztuljon végleg, egyszerű magyar, első hazug, folytonosság fenntartásában, veszélyét annak, kitudja honnan, magyar nemzet, igazságtól akkor, pártvezérek hazudozásaival, külföldi zsoldban, bróker botrányban, nemzeti vagyont, autópályák építkezéseinél, kommunista ügynökhálózat, jobb sorsért, televíziós csatornákról, írott sajtóból, jogszabályokat rendszeresen, olyan személyiséget, törvénysértő módon, nyomorultak érdekképviseletét, velem szimpatizáló, magyarság érdekeit, húsos fazékból, zsíros cupák, országot lassan, messze bűzlő, támogatásunkra legyen, szocialistákkal könnyen, erkölcsi válságból, eddigi rossz, tisztességre voksolni, semmibe vezető, ármánykodásaival, értelmiségünkkel, megnyomorítottak, eladósításunkért, értelmiségieknek, összetéveszthető, rendszerváltozás, pártszékházakkal, körömszakadtáig, közszereplőknek, visszaosztásból, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 5712
  • e Hét: 19942
  • e Hónap: 31053
  • e Év: 184549
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.